Ads keep us online. Without them, we wouldn't exist. We don't have paywalls or sell mods - we never will. But every month we have large bills and running ads is our only way to cover them. Please consider unblocking us. Thank you from GameBanana <3

Sdk

A Forum Thread for Counter-Strike: Source

No ads for members. Membership is 100% free. Sign up!
Sry for adding this thread in wrong section . i noticed alot people will answer if the threads is in mapping section. here is my problem My source sdk wont launch .... it shows the startup thing that loads when u start a game saying its starting source sdk , then it disapears and nothin happens ....
Sign up to access this!
  • Al.Bundy avatar
    Al.Bundy Joined 14y ago
    Offline
    1,024 points Ranked 24971st
    access_time 12y
    Maybe from new update?
    Polk High!! avatar
    Mantra
    Polk High!!
    URL to post:
  • NoZTriX avatar
    NoZTriX Joined 12y ago
    Offline
    access_time 12y
    What???
    All I hear is noise
    URL to post:
  • Laggomundi avatar
    Laggomundi Joined 12y ago
    Offline
    240 points Ranked 53634th
    access_time 12y
    In your games list, right mouse and select properties, then click on 'Launch Options' and add: -engine ep1 that should get it going for you
    URL to post:
  • ExtraOrdinary avatar
    ExtraOrdinary Joined 12y ago
    Offline
    8,446 points Ranked 730th
    13 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    access_time 12y
    There has been a new update to the SDK.
    Proud GTX285 User (02 June 200 avatar
    Mantra
    Proud GTX285 User (02 June 200
    URL to post:
  • NoZTriX avatar
    NoZTriX Joined 12y ago
    Offline
    access_time 12y
    Yes it did thx alot now i can start mapping again
    All I hear is noise
    URL to post:
  • Hamster avatar
    Hamster Joined 13y ago
    Offline
    1,656 points Ranked 21431st
    9 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    access_time 12y
    Posted by Laggomundi In your games list, right mouse and select properties, then click on 'Launch Options' and add: -engine ep1 that should get it going for you
    Idiots, he says the SDK won't launch, he doesn't say that he has problems with hammer -.- Try reinstalling it.
    Oh hai. avatar
    Mantra
    Oh hai.
    URL to post:
  • ExtraOrdinary avatar
    ExtraOrdinary Joined 12y ago
    Offline
    8,446 points Ranked 730th
    13 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    access_time 12y
    Good luck.
    Proud GTX285 User (02 June 200 avatar
    Mantra
    Proud GTX285 User (02 June 200
    URL to post:
  • Laggomundi avatar
    Laggomundi Joined 12y ago
    Offline
    240 points Ranked 53634th
    access_time 12y
    Posted by Hamster
    Posted by Laggomundi In your games list, right mouse and select properties, then click on 'Launch Options' and add: -engine ep1 that should get it going for you
    Idiots, he says the SDK won't launch, he doesn't say that he has problems with hammer -.- Try reinstalling it.
    if you actually knew what you were talking about instead of just calling everyone idiots, you would know that without that switch in the sdk launch options, sdk will not launch anymore, I had the same problem earlier... oh, and look ^ he problem was fixed by adding the launch option..
    URL to post:
  • Crazypip666 avatar
    Crazypip666 username pic Joined 13y ago
    Offline
    39,310 points Ranked 106th
    16 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    access_time 12y
    You don't need the launch option anymore. There is already an update which fixed the problem.
    BAD WOLF avatar
    Mantra
    BAD WOLF
    URL to post:
  • Laggomundi avatar
    Laggomundi Joined 12y ago
    Offline
    240 points Ranked 53634th
    access_time 12y
    If you do not have the orangebox, ep1 or ep2 you still need the launch option, I have none of the above, and needed the option even after the fix/update
    URL to post:
  • Snah avatar
    Snah Joined 14y ago
    Offline
    8,550 points Ranked 712th
    12 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    access_time 12y
    Image Hosted by ImageShack.us
    Full moon fearer avatar
    Mantra
    Full moon fearer
    URL to post:
  • NoZTriX avatar
    NoZTriX Joined 12y ago
    Offline
    access_time 12y
    Ok i have a new problem now :( the worldmodel browser dont work. when im adding a prop_static and press worldmodel in it hammer shut down :( what should i do?
    All I hear is noise
    URL to post:

Embed

menu
Share banner
Image URL
HTML embed code
BB embed code
Markdown embed code

Author

NoZTriX avatar
NoZTriX Joined 12y ago
Offline
NoZTriX
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Game

Sign up to access this!

Category

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • 0
  • 1.5k
  • 12
  • 12y
  • 12y

More from Submitter

menu

WiPs by Submitter

menu

More Customization Threads