The Game Modding Community - Since 2001

Please help me fix this

A Forum Thread for Counter-Strike: Condition Zero

Css WONT open

I just got a new comp today and its got pretty good specs its beter than my last comp wich ran css decent and its the same moniter so its not a moniter problem and when i click to open css i get this for about three secondds Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket then right about when it should open i get this Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket but however it doesnt freeze up or lag or anything weird like that and the only thing i havent done that i know to do is reinstall and unless you guys can help me thats what ima dew




Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:


xXMUTINYXx avatar
xXMUTINYXx Joined 11y ago
217 points Ranked 17679th

Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!



  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+


  • 5 Posts
  • 10y Submitted

Hey, you! Mascot

GameBanana is one of the oldest mod sites on the net. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation - send modders points.
  • Post: Give modders your thoughts on their work.
  • Vote: Help your favorite modders win monthly awards.
  • Flag: Alert moderators and warn members of problems with mods.
  • Watch: Get notified when mods are updated.

Join the community! Sign up now!

Already a Bananite? Login tracking pixel