The Game Modding Community - Since 2001

Map testing

A Forum Thread for Counter-Strike: Condition Zero

Whats up with this

Well i'm currently working on a map for cz and it has custom textures along with standard and some sounds from cz, when i compiled there were no significant errors, so when i load a server to test it so far, the bar stops movie or loading when it reaches veryifing sources, can anyone tell me how to fix this issue or tell me whats wrong, i just thought of the possible problem, i think its that i dont have the sounds in the cz sounds folder but the game comes with sounds so i don't know, can somebody help? should i make a ambient folder in the sounds folder since its ambient_generic entity?



Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:


Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!



  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+


  • 2 Posts
  • 10y Submitted

Attention Gamer! Mascot

GameBanana is one of the oldest mod sites on the net. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation - send modders points.
  • Post: Give modders your thoughts on their work.
  • Vote: Help your favorite modders win monthly awards.
  • Flag: Alert moderators and warn members of problems with mods.
  • Watch: Get notified when mods are updated.

Sound fun? Sign up now!

Already a Bananite? Login tracking pixel