Ads keep us online. Without them, we wouldn't exist. We don't have paywalls or sell mods - we never will. But every month we have large bills and running ads is our only way to cover them. Please consider unblocking us. Thank you from GameBanana <3

Unknow Command: HLAmp

A Forum Thread for GameBanana

see this message "Unknow Command: HLAmp" this message is of HL engine. i put the "gen_hlamp.dll" in plugin folder of winamp (winamp 2.x) and the "commandmenu.txt" in cstrike folder. winamp and hl are running at the same time. how i can resolve this problem ?

Replies

Sign up to access this!
  • Disk2 avatar
    Disk2 Joined 17y ago
    Offline
    723 points Ranked 42657th
    access_time 17y
    Originally posted by HAILTOTHECHIMP! Sorry to bother u but i noticed a while back that there are hlamp.cfg files in each of my partitions, at the root (C:\hlamp.cfg) doesn't really bother em but u know why :D
    Those are there from previous versions.. There was bug that placed the file in the wrong directory. Think that's fixed now.
    Bananite
    URL to post:
  • Blade53 avatar
    Blade53 Joined 17y ago
    Offline
    access_time 17y
    just a question .. do u use software mode because if u do thats the reson it dont work ^_^
    Bananite
    URL to post:
  • Guest avatar
    Guest Joined 14y ago
    Offline
    19 medals 4 legendary 6 rare
    • Submitted 100 Skins Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Submitted 30 Tutorials Medal icon
    • Submitted 50 Skins Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    access_time 17y
    Sorry to bother u but i noticed a while back that there are hlamp.cfg files in each of my partitions, at the root (C:\hlamp.cfg) doesn't really bother em but u know why :D
    Bot Account
    URL to post:
  • Guest avatar
    Guest Joined 14y ago
    Offline
    19 medals 4 legendary 6 rare
    • Submitted 100 Skins Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Submitted 30 Tutorials Medal icon
    • Submitted 50 Skins Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    access_time 17y
    hi, I got this problem too, with hlamp 1.2 beta. But it only occurs when i try to listen to songs that i pointed out in the commandmenu.cfg. The "play" fonction works with the songs in the winamp playlist. The hlamp cfg is in the cstrike directory and the dll in the winamp's plugins directory. (I use winamp 2.x uinder win 98 SE) I hope it will be fixed ;)
    Bot Account
    URL to post:
  • Disk2 avatar
    Disk2 Joined 17y ago
    Offline
    723 points Ranked 42657th
    access_time 17y
    I don't know if it will work in CS 1.6 or CS:CZ. Things change from version to version. If they don't work I'll try to make them work, but I'm not making promises... :apc: :apc: :apc:
    Bananite
    URL to post:
  • indonesian_army avatar
    indonesian_army Joined 17y ago
    Offline
    352 points Ranked 48899th
    access_time 17y
    So will it work with Cs:CZ or Cs 1.6 If not, i'll bulldoze you by this :apc:
    Bananite
    URL to post:
  • Disk2 avatar
    Disk2 Joined 17y ago
    Offline
    723 points Ranked 42657th
    access_time 17y
    Grr..who the hell uses CS 1.4? The latest version of CS is 1.5 and it's the only version I'll support.
    Bananite
    URL to post:
  • indonesian_army avatar
    indonesian_army Joined 17y ago
    Offline
    352 points Ranked 48899th
    access_time 17y
    Uh yeah, does hlamp works with cs1.4?
    Bananite
    URL to post:
  • Disk2 avatar
    Disk2 Joined 17y ago
    Offline
    723 points Ranked 42657th
    access_time 17y
    First, please try the 1.20 Beta currently available. Second, the HLamp.cfg file should be in your mod's directory. For example: C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\HLamp.cfg
    Bananite
    URL to post:
  • indonesian_army avatar
    indonesian_army Joined 17y ago
    Offline
    352 points Ranked 48899th
    access_time 17y
    Huh? Is there any hlamp.cfg or i have to make it myself? I don't get it in hlamp 1.10 and i still experienced with the unknown command: hlamp problems...:(
    Bananite
    URL to post:
  • Guest avatar
    Guest Joined 14y ago
    Offline
    19 medals 4 legendary 6 rare
    • Submitted 100 Skins Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Submitted 30 Tutorials Medal icon
    • Submitted 50 Skins Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    access_time 17y
    same thing here. where should the HLamp.cfg be though? should it be in winamp plugins? mod directory?
    Bot Account
    URL to post:
  • Disk2 avatar
    Disk2 Joined 17y ago
    Offline
    723 points Ranked 42657th
    access_time 17y
    Damn I thought I fixed that bug. I'll see what I can do next version...HLamp 1.1: The Bug Fix
    Bananite
    URL to post:
  • Guest avatar
    Guest Joined 14y ago
    Offline
    19 medals 4 legendary 6 rare
    • Submitted 100 Skins Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Submitted 30 Tutorials Medal icon
    • Submitted 50 Skins Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    access_time 17y
    Hmm, yes I got that problem also. Unknowm command hlamp. Do you need something to put in autoexec.cfg ? Or need an HLAmp.cfg file?
    Bot Account
    URL to post:

Embed

menu
Share banner
Image URL
HTML embed code
BB embed code
Markdown embed code

Author

Guest avatar
Guest Joined 14y ago
Offline
19 medals 4 legendary 6 rare
  • Submitted 100 Skins Medal icon
  • Submitted 50 Maps Medal icon
  • Submitted 200 Threads Medal icon
  • Submitted 30 Tutorials Medal icon
  • Submitted 50 Skins Medal icon
  • Submitted 20 Maps Medal icon
Guest
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Game

Sign up to access this!

Category

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • favorite 0
  • remove_red_eye 1.3k
  • mode_comment 13
  • access_time 17y

More from Submitter

menu

WiPs by Submitter

menu

More Lost & Found Threads