Can't join

A Forum Thread for Counter-Strike: Source

Yo, buddy. We are one of the oldest mod sites on the Interwebs. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending SniperEyes points.
  • Post: Give SniperEyes your thoughts on this Thread.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Sound fun?

Sign up

Already a Bananite? Login

A problem that i'm having

OK, so i have this problem... No one can join me on my server in css! I make a server and write sv_lan 0 in console, but my friend just can't find my server... i gave him my ip but still he can't join! I'm having this prob not just with css i had it with Join Ops. T.R.... So did any 1 had faced with this problem? And maybe there are some programs that can help me... Plz aswer... By the way i can join any server and do everything but no one can join me :"((((((

Posts

  • 10y
    YellowJello avatar
    YellowJello avatar Offline
    Member Joined 13y
    101,136 points Ranked 31st
    29 medals 2 legendary 6 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Reached 75,000 Points Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Submitted 100 Threads Medal icon
    • Submitted 20 Gamefiles Medal icon
    If you have a router, that might be your problem. Most routers don't allow you to make a server unless you open the ports. Go into your router's settings and open up the ports for Counter-Strike: Source. Search Google for instructions on how to do that.
    Jiggle Jiggle avatar
    Mantra
    Jiggle Jiggle
  • 10y
    DeadEcho avatar
    DeadEcho Offline
    Member Joined 10y
    396 points Ranked 10533rd
    Don't you have to pay for a server in cs:s? It's like $5 a month.
    The echo is dead avatar
    Mantra
    The echo is dead
  • 10y
    Simplicity avatar
    Simplicity Offline
    Member Joined 12y
  • 10y
    SniperEyes avatar
    SniperEyes Offline
    Member Joined 11y
    297 points Ranked 13240th
    I made connection test and i got this results :

    UDP Port: 27000 to 27040
    TCP Port: 27020 to 27040
    But i need:
    UDP 1200 (For the Friends service)
    UDP 27000 to 27015 inclusive
    TCP 27020 to 27050 inclusive

    So is that the problem i'm having?
    Go BIG or stay home...
  • 10y
    tizu avatar
    tizu Offline
    Member Joined 11y
    497 points Ranked 8781st
    7 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Did you configured your firewall corectly to permit connections on 27015 port?
    ex-mapper
  • 10y
    Zippit avatar
    Zippit Offline
    Member Joined 12y
    157 points Ranked 20987th
    8 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    Also try to type in "heartbeat" in console. That will contact the main steam server and put it in the list of servers. But if you get an error after an minute like "Bad challenge from port (...)" then you will need to forward those ports.
  • 10y
    SniperEyes avatar
    SniperEyes Offline
    Member Joined 11y
    297 points Ranked 13240th
    Posted by tizu

    Did you configured your firewall corectly to permit connections on 27015 port?


    How do i do that?
    Go BIG or stay home...
  • 10y
    Zippit avatar
    Zippit Offline
    Member Joined 12y
    157 points Ranked 20987th
    8 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    Go to start > run. Then type in CMD. a litle window will now apear and you will need to type in IPCONFIG.

    Not a list of numbers will come, but you will only need your "Default Gateway" type that number in your browser and will wil come into your router. You will be promp to enter a password the standard password is "admin" (without the quotes). Once in your router you will need to find your port forwarding options and enter the correct information and you are done.

    I hope I helped and I am going to make a tutorial about this with a few minutes cause alot of people are asking for this. :)
  • 10y
    SniperEyes avatar
    SniperEyes Offline
    Member Joined 11y
    297 points Ranked 13240th
    Well i tried it before i found on net... And i tried it again but i can't open that page it says The page cannot be displayed and i tried with http://my ip triend just my ip tried http://www. my ip but still the same thing... So i don't know what do do any more :(
    Go BIG or stay home...
  • 10y
    Zippit avatar
    Zippit Offline
    Member Joined 12y
    157 points Ranked 20987th
    8 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
  • 10y
    SniperEyes avatar
    SniperEyes Offline
    Member Joined 11y
    297 points Ranked 13240th
    When i did that i got google search and i tried to open but tere are just web pages...
    Go BIG or stay home...
  • 10y
    Zippit avatar
    Zippit Offline
    Member Joined 12y
    157 points Ranked 20987th
    8 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    Are you sure you entered your default gateway and not your IP ?
  • 10y
    SniperEyes avatar
    SniperEyes Offline
    Member Joined 11y
    297 points Ranked 13240th
    Yes!
    Go BIG or stay home...
  • 10y
    Zippit avatar
    Zippit Offline
    Member Joined 12y
    157 points Ranked 20987th
    8 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    Cause in the post above you sayd "http://my ip triend just my ip tried http://www. my ip "

    Cause when you use your IP it wont work and if you are 100% positively sure enterd your defoult gateway correctly I am out off options but one. Cause you need to be directly conected to the router on the first port with a wire.
  • 10y
    SniperEyes avatar
    SniperEyes Offline
    Member Joined 11y
    297 points Ranked 13240th
    Yes i tried again! I entered default gateway... i ment that when i wrote my ip... :D
    Go BIG or stay home...
  • 10y
    Zippit avatar
    Zippit Offline
    Member Joined 12y
    157 points Ranked 20987th
    8 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    Then I'm sorry. I have no other options to go to.

    This is the first time I failed. :(

    Edit:

    Try the tutorial. Maybe we overlooked something.

  • 10y
    SniperEyes avatar
    SniperEyes Offline
    Member Joined 11y
    297 points Ranked 13240th
    There is a first time for everything :\
    Go BIG or stay home...
  • 10y
    ShadeR avatar
    ShadeR Offline
    Member Joined 11y
    7,790 points Ranked 565th
    My problem is that my router is VERY old and i dont even know its password or shit :D:D:D
     avatar
    Mantra

Share

Shareable Image:
Share banner
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

More embeddable images

Bookmark and Share

Submitter

SniperEyes avatar
SniperEyes Offline
Member Joined 11y
297 points Ranked 13240th

SniperEyes
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Stats

Posts
18
Views
1,480
Date Added
10y
bcp.crwdcntrl.net tracking pixel