The Game Modding Community - Since 2001

Problem with scripts...

A Forum Thread for Counter-Strike: Source

I didnt see a script forum so i put it here, sorry if its in the wrong place. Anyways i just got two scripts: alias +hethro "use weapon_hegrenade; wait; wait; +attack" alias -hethro " wait; -attack" bind "mouse3" "+hethro"; alias +flash "use weapon_flashbang; wait; wait; +attack" alias -flash " wait; -attack" bind "mouse4" "+flash" I got them from here, they work and all but for some reason whatever weapon i have out fires once then it pulls out the nade/flash. Any help would be greatly appreciated... thanks


None found


Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:


Brettkkk avatar
Brettkkk Joined 11y ago

Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!



  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+


  • 0 Posts
  • 11y Submitted

Hey, you! Mascot

GameBanana is one of the oldest mod sites on the net. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation - send modders points.
  • Post: Give modders your thoughts on their work.
  • Vote: Help your favorite modders win monthly awards.
  • Flag: Alert moderators and warn members of problems with mods.
  • Watch: Get notified when mods are updated.

Resistance is futile... Sign up now!

Already a Bananite? Login tracking pixel