CSS Constantly Crashing

A Forum Thread for Counter-Strike: Source

SEX! Ok, we got your attention. We are one of the oldest mod sites on the Interwebs. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending DHo points.
  • Post: Give DHo your thoughts on this Thread.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Sound fun?

Sign up

Already a Bananite? Login

OK, I have had problems with CSS, I have updated, downgraded, etc. drivers for my CPU, BIOS, SOund Card, Video Card, etc... There are several problems : 1. In cs_office, 5 minutes of playing, and then, bam! As soon as Physics (ie shooting a PC) happens, it slows down extremely to be unplayable, however if I change the level it's fine, physics and all 2. After a few minutes of playing on any map, Bam! Crash to desktop! 3. While loading, sometimes a wda[340[r0359503 whatever error pops up (Loading Levels) 4. A large number of players moving slows down the game extremely 5. When I ctrlesc 1 or 2 times, and try to restore it again, it sometimes plays sound but refuses to show again... I have tried the Latest nVidia WHQL drivers and the latest Beta drivers, both do it... :/

Posts

  • 10y
    DHo avatar
    DHo Offline
    Member Joined 11y
    2,728 points Ranked 1683rd
    Holy fucking shit... I had the cs_office problem 6 months ago, I just got rid of it like yesterday :S
    There's no I in team, but ther avatar
    Mantra
    There's no I in team, but ther
  • 10y
    Anthrax15 avatar
    Anthrax15 Offline
    Member Joined 12y
    9,538 points Ranked 459th
    What did you do to fix it, or did it just disappear?
    Mantra
    "I love me some britches"
  • 10y
    DHo avatar
    DHo Offline
    Member Joined 11y
    2,728 points Ranked 1683rd
    I set lod_enable to 1 and increased my heapsize and set it to gl, I removed some old custom props... That's about it... Oh yeah, I installed 162.18 beta drivers, really helped with mouse lag and improved performance...
    There's no I in team, but ther avatar
    Mantra
    There's no I in team, but ther

Share

Shareable Image:
Share banner
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

More embeddable images

Bookmark and Share

Submitter

DHo avatar
DHo Offline
Member Joined 11y
2,728 points Ranked 1683rd

DHo
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Stats

Posts
3
Views
1,069
Date Added
11y
bcp.crwdcntrl.net tracking pixel