Weird Red Lighting ??

A Forum Thread for Super Smash Bros. (Wii U)

Members see zero ads. Membership is 100% free




So this is the problem that I found.
When I add Normal map to model in Smash Forge and mod into the game, the normal map didn't show up in Game and there is the red texture show up. (I didn't add that red texture in Forge)


This is what Normal map look like.


This is Diffuse map.

What do I have to do in Forge to make normal map appear in Game ?

And... Do I have to use all of these texture in folder that I got ?
 [ I also don't know what that black map & blue-green-pink map (MRA) are for. ]

  • Happy190 avatar
    Happy190 Joined 3y ago
    Offline
    3,277 points Ranked 2527th
    12 medals 2 rare
    • Returned 1000 times Medal icon
    • 10 submissions featured Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • Returned 100 times Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    access_time 1mo
    Do you have the DummyRamp texture set to 10080000? If not, then you should change it to that for all the models. The red lighting is usually caused by this.

    If it is, then there's probably something wrong with the material properties.
    • Thanks x 1
    Le Bateleur (I)
    URL to post:

Embed

menu
Share banner
Image URL
HTML embed code
BB embed code
Markdown embed code

Author

CANnoby avatar
CANnoby Joined 3mo ago
Offline
685 points Ranked 42875th
CANnoby
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Game

Sign up to access this!

Category

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • favorite 0
  • remove_red_eye 245
  • mode_comment 2
  • access_time 1mo
  • access_time 1mo

More from Submitter

menu

WiPs by Submitter

menu

More Help Threads