The Game Modding Community - Since 2001

Some lighting broken on first map load

A Forum Thread for Counter-Strike: Global Offensive

After downloading the map then loading in for the first time some shadows are blue (https://i.imgur.com/2Rsqyzg.jpg)

This only happens if you haven't loaded any maps before downloading and loading into the map for the first time. I have tried every compile type (-final both, full hdr, full sdr, fast, normal, etc) and nothing seems to fix it.

I'm using 3kliksphilip's editable inferno vmf if that matters

Here are the map files: https://drive.google.com/file/d/1Iq0wzvo2qglOIJh88B5OIW4noQE-Sssg

Posts

None found

Embed

Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

Author

Blaked avatar
Blaked Joined 3mo ago
Offline

Blaked
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+

Stats

  • 232 Views
  • 0 Posts
  • 3mo Submitted

SEX! Ok, we got your attention. Mascot

GameBanana is one of the oldest mod sites on the net. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation - send modders points.
  • Post: Give modders your thoughts on their work.
  • Vote: Help your favorite modders win monthly awards.
  • Flag: Alert moderators and warn members of problems with mods.
  • Watch: Get notified when mods are updated.

Resistance is futile... Sign up now!

Already a Bananite? Login

bcp.crwdcntrl.net tracking pixel