The Game Modding Community - Since 2001

SDCafiine 1.4 Won't Load Mods

A Forum Thread for Super Smash Bros. for Wii U

I followed SDCafiine 1.4 new directories and loaded SDCafiine on homebrew with coldboot haxchi loaded. I load smash and it boots normally, I reach the splash screen and find that no mods loaded. It just loads vanilla smash. I even added a second modpack to see if it would trigger the SDCafiine screen to choose your modpack. Still nothing. It worked fine with SDCafiine 1.3 but the stopped in SDCafiine 1.4. Help!

Posts

Embed

Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

Submitter

SillyPupper avatar
SillyPupper Joined 1y ago
Offline
735 points Ranked 6541st

SillyPupper
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Stats

Posts
8
Views
350
Date Added
11d
Date Modified
11d

Featurings

  • Today's Pick Feb 10 2018

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+

Hey, you! Mascot

GameBanana is one of the oldest mod sites on the net. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation - send modders points.
  • Post: Give modders your thoughts on their work.
  • Vote: Help your favorite modders win monthly awards.
  • Flag: Alert moderators and warn members of problems with mods.
  • Watch: Get notified when mods are updated.

Join the community! Sign up now!

Already a Bananite? Login

bcp.crwdcntrl.net tracking pixel