The Game Modding Community - Since 2001

My game crashes after 1 match. Why?!

A Forum Thread for Super Smash Bros. for Wii U

Recently, after putting a couple of music, Melee battlefield and a custom pikachu mod (just a texture edit) , it works fine online: no crashes... but offline is another story: after doing a single match, the game crashes I have to press the power button 4 secs... but unlike other crashes, this one plays the music I had on (Ex.: Project M's menu theme) instead of the well known "REEEEEEEEEEEEEEE!". This prob is going to give me trouble when I want to play w/ a friend offline. Thanks for reading .

Posts

  • 6mo
    Extremmefan avatar
    Extremmefan username pic Joined 1y ago
    Fainted
    296 points Ranked 14470th
    8 medals 2 rare
    • Returned 1000 times Medal icon
    • Returned 1000 times Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • Returned 100 times Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    If it crashes at the results screen, you might want to check the 8-Player Smash UI files. 

    If it crashes after the results screen, then I have no idea. 
    Travelling mind avatar
    Mantra
    Travelling mind
  • 6mo
    DualSaga184 avatar
    DualSaga184 username pic Joined 2y ago
    Offline
    2,868 points Ranked 1744th
    13 medals 2 rare
    • Returned 1000 times Medal icon
    • 10 submissions featured Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • Returned 100 times Medal icon
    • Thanked 5 submitters Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    If it crashes when you return to the CSS chances are it's probably because you have too many chr_13's installed.
    Release the mods you have
  • 6mo
    ThatNintendoNerd avatar
    ThatNintendoNerd Joined 2y ago
    Offline
    5,565 points Ranked 875th
    16 medals 2 legendary 2 rare
    • Returned 5000 times Medal icon
    • 2017 Top Contributor Medal icon
    • Returned 1000 times Medal icon
    • 10 submissions featured Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • Returned 100 times Medal icon
    I've seen a couple solutions recently for this particular issue. The first one was to re-build, delete the patch off your SD card and move it onto your SD card. The second one was this:
    44 53 58 38 20 50 6C 73

Embed

Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

Author

dorito guy * avatar
dorito guy * Joined 1y ago
Offline
1,997 points Ranked 2571st
8 medals 1 rare
  • Returned 1000 times Medal icon
  • Returned 100 times Medal icon
  • Submitted 20 Threads Medal icon
  • One month a member Medal icon
  • Submission featured Medal icon
  • Reached 1,000 Points Medal icon

dorito guy *
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+

Stats

  • 395 Views
  • 11 Posts
  • 6mo Submitted

Greetings! Mascot

GameBanana is one of the oldest mod sites on the net. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation - send modders points.
  • Post: Give modders your thoughts on their work.
  • Vote: Help your favorite modders win monthly awards.
  • Flag: Alert moderators and warn members of problems with mods.
  • Watch: Get notified when mods are updated.

Join the community! Sign up now!

Already a Bananite? Login

WiPs by Submitter

bcp.crwdcntrl.net tracking pixel