Valve servers do not work for me

A Forum Thread for Team Fortress 2

Attention Gamer! We are one of the oldest mod sites on the Interwebs. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending SmeagolOnGB points.
  • Post: Give SmeagolOnGB your thoughts on this Thread.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Stop Lurking!

Sign up

Already a Bananite? Login

Hello! For the past few months now, I've had an issue that has really prevented me from enjoying TDf2, especially now that the Pyro Update is out and there are new weapons I can't access. Whenever I load up a Valve server, I ALWAYS get the error "Connection failed after 4 retries". I've been googling like mad looking for an answer. I tried the "+clientport 27006-270014" thing to no avail, with different numbers for every machine in my house that plays TDf2. I've tried posting on several other forums at this point, to no avail. Can someone please give me any advice on what to do?

Posts

None found

Embed

Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

Submitter

SmeagolOnGB avatar
Member Joined 1y
205 points Ranked 17889th

SmeagolOnGB
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Stats

Posts
0
Views
245
Date Added
20d
Date Modified
20d

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+
bcp.crwdcntrl.net tracking pixel