Game hangs before loading opening

A Forum Thread for Super Smash Bros. for Wii U

Attention Gamer! We are one of the oldest mod sites on the Interwebs. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending TheRealBobRoss points.
  • Post: Give TheRealBobRoss your thoughts on this Thread.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Resistance is futile...

Sign up

Already a Bananite? Login

So, I created my modpack, made sure that everything was in the right place, and loaded SDCaffine just fine. The game loads up past the title loading screen, the Gamepad goes dark as well, but then the screen just stays there. I can still press the HOME button and the "Can't use HOME button" sign appears. Is there anything I could have done wrong? I only have Character Skins and UI, Stage Replacements and UI, and added music installed. I used the Mass TexID Fixer, Auto MTB Tool, and the Sm4shMusic plugin for my modpack.

Posts

  • 2mo
    Trixten avatar
    Trixten Offline
    Member Joined 11mo
    522 points Ranked 8392nd
    4 medals 1 rare
    • Returned 1000 times Medal icon
    • Returned 100 times Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    Usually when I encounter any loading issues it's because there are too many character select portraits that the game is trying to load all at once, depending on the size of the SD card the game can only load so many, so if you have more than 8 CSP's per character slot then loading might be an issue
    Bananite

Share

Shareable Image:
Share banner
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

More embeddable images

Bookmark and Share

Submitter

Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Stats

Posts
4
Views
221
Date Added
2mo
bcp.crwdcntrl.net tracking pixel