The Game Modding Community - Since 2001

Custom model: missing animations in MP

A Forum Thread for Left 4 Dead 2

Hello everyone,
I ported a Garry's Mod model to L4D2 a few days ago. After trying it several times I finally managed it to get it working in L4D2. The only problem is that almost all animations (e .g., the movement) don't work when I play online (offline with bots works fine). I hope you can help me to fix this,
Mod files: Dropbox
Thank you in advance :)

Found the solution myself: 
(Blender) Rigging/Using different survivor's animation on custom survivors

Posts

Embed

Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+

Featurings

  • Today's Pick Jun 22 2017

Stats

  • 935 Views
  • 7 Posts
  • 1y Submitted
  • 11mo Modified

SEX! Ok, we got your attention. Mascot

GameBanana is one of the oldest mod sites on the net. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation - send modders points.
  • Post: Give modders your thoughts on their work.
  • Vote: Help your favorite modders win monthly awards.
  • Flag: Alert moderators and warn members of problems with mods.
  • Watch: Get notified when mods are updated.

Stop Lurking! Sign up now!

Already a Bananite? Login

bcp.crwdcntrl.net tracking pixel