CSS Ping Problem

A Forum Thread for Counter-Strike: Source

Attention Gamer! We are one of the oldest mod sites on the Interwebs. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending SoulTak3R points.
  • Post: Give SoulTak3R your thoughts on this Thread.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Stop Lurking!

Sign up

Already a Bananite? Login

Hi..
On this server I get 300+ ping and on other servers its working nicely. Before joining a game you will see the server's name PLAYERS-MAP-AND LATENCY so for this server latency is like 320 like that..And on this I get 300+ ping and other people on this server gets correct ping like 70-80 ..And sometimes my ping is 300+ and games works smoothly but after few moments I get kicked out. Pls help me. I tried changing rates. But nothing works. All servers works fine but only this server I get 300+ ping..Please I hope someone understands me..And also tell me how to upload a picture. 

Posts

  • 4mo
    SoulTak3R avatar
    SoulTak3R Offline
    Member Joined 4mo
    https://www.gametracker.com/server_info/109.230.254.61:27072/ 

    This Server..
    Bananite
  • 4mo
    SoulTak3R avatar
    SoulTak3R Offline
    Member Joined 4mo
    I have created this video right now...

    https://www.youtube.com/watch?v=pbff1nrnJrQ

    Please watch this and tell what's the problem
    Bananite
  • 4mo
    css_DeD avatar
    css_DeD Offline
    Member Joined 7y
    1,514 points Ranked 3109th
    8 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Well, first of all, dear, you have curves adjusting the rates!

    Rate "30000"

    Cl_cmdrate "66"

    Cl_updaterate "66"

    =============

    Rate "25000"

    Cl_cmdrate "100"

    Cl_updaterate "100"

    ============

    Rate "20000"

    Cl_cmdrate "33"

    Cl_updaterate "33"

    These are the correct settings. You must select the ones that are installed on the server.

    Secondly, your internet is very bad. Most likely you have lost packages ... This is a question for your ISP.

      Tip: start with the game settings: Correct rates and a tuned Lepp will give you the opportunity to play.
    Bananite

Share

Shareable Image:
Share banner
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

More embeddable images

Bookmark and Share

Submitter

SoulTak3R avatar
SoulTak3R Offline
Member Joined 4mo

SoulTak3R
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Stats

Posts
6
Views
414
Date Added
4mo
bcp.crwdcntrl.net tracking pixel