The Game Modding Community - Since 2001

Error at launching

A Forum Thread for Team Fortress 2 Classic

I got this error!

When I open the game it shows valve intro and tf2c intro but it crashes! "Could not load library client. Try restarting. If that doesn't work, verify the cache" I have the client and the last version (1.8.0) installed.

Posts

Embed

Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

Author

MarioDox avatar
MarioDox username pic Joined 4y ago
Searchin' love
Homepage
Mario's Company Flag Affiliation: Mario's Company
5,904 points Ranked 818th
30 medals 2 legendary 5 rare
  • Returned 5000 times Medal icon
  • Submitted 50 Maps Medal icon
  • Returned 1000 times Medal icon
  • 10 submissions featured Medal icon
  • Submitted 50 Skins Medal icon
  • Became a Game Pioneer Medal icon

MarioDox avatar
MarioDox
Mario's Company Flag
Affiliation
Mario's Company
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Attributes

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+

Stats

  • 3,299 Views
  • 1 Posts
  • 3y Submitted

Yo, buddy. Mascot

GameBanana is one of the oldest mod sites on the net. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation - send modders points.
  • Post: Give modders your thoughts on their work.
  • Vote: Help your favorite modders win monthly awards.
  • Flag: Alert moderators and warn members of problems with mods.
  • Watch: Get notified when mods are updated.

Stop Lurking! Sign up now!

Already a Bananite? Login

WiPs by Submitter

bcp.crwdcntrl.net tracking pixel