Muzzleflash not working

Greetings! We are one of the oldest mod sites on the Interwebs. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending TheNeonBlack9811 points.
  • Post: Give TheNeonBlack9811 your thoughts on this Thread.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Interested?

Join GameBanana

Already a Bananite? Login

So I am working on a project that I've released on workshop. Basically, it's call of duty black ops weapons, except they are viewmodel PORTS with Treyarch's animations, and models from the actual game. Every weapon that I've ported came out looking great, except there is no muzzleflash effect at the end of the gun, only the tracers come out of the muzzleflash bone. Here is a video showing it off: [Video](https://www.youtube.com/watch?v=mVlZ3a-i_z4 "Video") Also, here is the bit of code in the qc for the commando, the other guns look very similar: $body "Body" "commando_ref.smd" $attachment "1" "tag_flash" 0 0 0 rotate -0.00 0.00 0.00 $attachment "2" "tag_brass" 0 0 0 rotate -0.00 0.00 0.00 Any help would be appreciated.

Posts

None found

Share

Shareable Image:
Share banner
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

More embeddable images

Bookmark and Share

Submitter

TheNeonBlack9811 avatar
Member Joined 6y
782 points Ranked 5829th

TheNeonBlack9811
Send a Private Message to the submitter

Category

Stats

Posts
0
Views
2,990
Date Added
3y
bcp.crwdcntrl.net tracking pixel