Ads keep us online. Without them, we wouldn't exist. We don't have paywalls or sell mods - we never will. But every month we have large bills and running ads is our only way to cover them. Please consider unblocking us. Thank you from GameBanana <3

HELP WITH HALF LIFE MENU - A Forum Thread for Half-Life.

MY half life menu is not responding !!! please help !

when I open HALF LIFE everything seems to be fine but when I click on the menu , the clicking sound comes but there is no response . What should I do ? please suggest .
  • Ivanderbar! avatar
    Ivanderbar! username pic Joined 9y ago
    Unpeeled
    1,035 points Ranked 30,178th
    8 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Returned 100 times Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    9y
    Have you checked the console for any errors?
    URL to post:
  • thealien252 avatar
    thealien252 username pic Joined 9y ago
    Offline
    Wasteland Rebels Flag Affiliation: Wasteland Rebels
    3,965 points Ranked 3,178th
    17 medals 1 legendary 2 rare
    • 2017 Top Contributor Medal icon
    • 10 submissions featured Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    thealien252 avatar
    thealien252
    Wasteland Rebels Flag
    Affiliation
    Wasteland Rebels
    9y
    yes . my multiplayer is working but when I click on new game it shows t0t0 or c0c0 not found
    Simple is complicated. avatar
    Mantra
    Simple is complicated.
    URL to post:
  • Ivanderbar! avatar
    Ivanderbar! username pic Joined 9y ago
    Unpeeled
    1,035 points Ranked 30,178th
    8 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Returned 100 times Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    9y
    > **Posted by moonwalk 25** > yes . my multiplayer is working but when I click on new game it shows t0t0 or c0c0 not found Ah, t0t0 and c0c0 are Half-Life Campaign maps a.k.a These are maps that has the campaign in it I recommend you reinstall Half-Life (Incase, Copy the SAVES folder in your Half-Life folder to save your saved files)
    URL to post: