Swaping Animations - Bones not moving

A Forum Thread for Half-Life

Greetings! We are one of the oldest mod sites on the Interwebs. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending El_Wyvern points.
  • Post: Give El_Wyvern your thoughts on this Thread.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Interested?

Sign up

Already a Bananite? Login

You should remember my older post ( [http://hl.gamebanana.com/threads/187835 ](http://hl.gamebanana.com/threads/187835 "Post")) .And well,search a little more and downloaded Milkshape 3D. -Then I decompile both models (VIP from CS and a Random Model from TS) ![uh?](http://img62.imageshack.us/img62/11/11921251.png "") -Then,I put the "Sequences" (animations) from TS in the VIP folder and QC (text). -Then,Used "studiomdl" to compile them,and the result was this ![http://img705.imageshack.us/img705/7196/57592212.png](http://img705.imageshack.us/img705/7196/57592212.png) -Every animation was there,but the only thing moving was the entire model,not the arms,legs or anything else. -Checked everything was fine,and its joints were named diferently,so I renamed almost everyone. ![no](http://img837.imageshack.us/img837/7751/48986622.png "") -The result was the same. Can you help me? Thank you kindly

Posts

None found

Share

Shareable Image:
Share banner
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

More embeddable images

Bookmark and Share

Submitter

El_Wyvern avatar
El_Wyvern Offline
Member Joined 5y

El_Wyvern
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Attributes

Miscellaneous

Stats

Posts
0
Views
1,481
Date Added
5y
bcp.crwdcntrl.net tracking pixel