Phong help!

A Forum Thread for Garry's Mod 11

peniz phong won't work

I can't get my phong models to work on gmod! The character settings: "vertexlitgeneric" { "$baseTexture" "models\player\t_phoenix\t_phoenix" "$envmap" "env_cubemap" "$bumpmap" "models/player/t_phoenix/t_phoenix_normal" "$normalmapalphaenvmapmask" 1 "$envmapcontrast" 0.3 "$envmapsaturation" 0.7 "$envmaptint" "[ 0.36 0.36 0.36 ]" "$phong" "1" "$phongboost" "3" "$phongexponent" "1" $phongtint "[.85 .85 1]" "$phongexponenttexture" "models/player/t_phoenix/t_phoenix_normal" "$phongfresnelranges" "[1 5 60]" "$halflambert" "0" "$rimlight" "1" "$rimlightexponent" "0.01" "$rimlightboost" "0.001" "$ambientocclusion" "1" "$AmbientOcclColor" "[ 1 1 1 ]" "$AmbientOcclTexture" "models/player/t_phoenix/t_phoenix_ao" "$LightwarpTexture" "models/lightwarp/pyro_lightwarp.vtf" "$rimlight" "1" "$rimlightexponent" "1" "$rimlightboost" "1" "$diffuseexp" "1.5" } These sets work fine for css and use to work before on gmod. But not this time :( Any help please? (:
Sign up to access this!

Replies

Embed

Share banner
Image URL
HTML embed code
BB embed code
Markdown embed code

Author

Herisa avatar
Herisa Joined 7y ago
Offline

Herisa
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Game

Sign up to access this!

Category

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+
  • 2.9k Views
  • 7ySubmitted
  • 7yModified

More from Submitter

More Other/Misc Threads

bcp.crwdcntrl.net tracking pixel