GameBanana shows no ads to members. Sign up now!
Ads keep us online. Without them, we wouldn't exist. We don't have paywalls or sell mods - we never will. But every month we have large bills and running ads is our only way to cover them. Please consider unblocking us. Thank you from GameBanana <3

From scratch...

A Forum Thread for GameBanana

Okay.. I have winamp 3, I got all the stuff I need to use HLamp... I even have the menu showing up when I hit H. The problem is.. nothing plays... can someone tell me why? I have tried bot hstarting winamp before CS and just starting CS and trying to use it.. nothing works.. no one I see using HLamp in CS will help me.. can anyone in here? PLEASE!?!? I have AIM if anyone can help me on there if it's easier... please tohugh help as soon as possible, I wanna try it out tonight!
Sign up to access this!
  • Duster 340 avatar
    Duster 340 Joined 17y ago
    Offline
    17y
    Eureka.. check your graphics mode, mine was on software (yes I'm a n00b sorry everyone), I changed it to openGL and HLamp works great now! give that a shot.
    Bananite
    URL to post:
  • Guest avatar
    Guest Joined 15y ago
    Offline
    24 medals 5 legendary 8 rare
    • Submitted 100 Skins Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Submitted 30 Tutorials Medal icon
    • Submitted 15 Tools Medal icon
    • Submitted 50 Skins Medal icon
    17y
    thats the same problem i have to someone plz answer
    Bot Account
    URL to post:

Embed

Share banner
Image URL
HTML embed code
BB embed code
Markdown embed code

Author

Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Game

Sign up to access this!

Category

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • 0
  • 958
  • 2
  • 17y

More from Submitter

More Lost & Found Threads