2x 9800 GT

A Forum Thread for Crysis

I'm getting 2 9800 GTs in my computer, will I be-able to run Crysis,and Crysis Warhead at maximum resolution and settings? Specs: QuadCore 9850 Motherboard ???? GPU 2x 9800 GT RAM 8 GB Memory 1 Terabyte Power Supply 750 WATT Help me community! GOAL: 1400 X 900 VERY HIGH (ALL) (POSSIBLE TWEAK MOD)

Posts

1-50 of 58
1
Pages
  • 1
  • 2
Go to page:
  • AaronAdkins avatar
    AaronAdkins Joined 10y ago
    Offline
    186 points Ranked 20659th
    10y
    Posted by Sebhael Ha. No.
    Um, can you elaborate instead of being an ass? Sir.
  • sam.e.beaR avatar
    sam.e.beaR Joined 12y ago
    Offline
    10y
    No one knows ffs, just try, why ask? If it can't, then it can't. You don't even know what your own motherboard is, so I take it you don't even know if it would support SLI.
    I strip for points. Hook me up avatar
    Mantra
    I strip for points. Hook me up
  • AaronAdkins avatar
    AaronAdkins Joined 10y ago
    Offline
    186 points Ranked 20659th
    10y
    Posted by sam.e.beaR No one knows ffs, just try, why ask? If it can't, then it can't. You don't even know what your own motherboard is, so I take it you don't even know if it would support SLI.
    Well it's a: I just forgot my ORDER CODE at ibuypower but I found it Asus Crosshair II Formula NVIDIA nForce 780a SLI Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid, IEEE 1394, USB 2.0, 3-Way SLI By the way it says SLI twice, I'm pretty sure it will (logically). I don't even see the point of getting snippy at me though.
  • Mario4155 avatar
    Mario4155 Joined 12y ago
    Offline
    94,905 points Ranked 34th
    10y
    No you won't :/ Lol
    Currently pursuing happiness avatar
    Mantra
    Currently pursuing happiness
  • ResidentEvil91 avatar
    ResidentEvil91 username pic Joined 11y ago
    Offline
    953 points Ranked 5443rd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    10y
    Crysis is nothing without Antialiasing :< and i have it on 2x and all high res 1024x768 and i need more resolution and antialiasing.. AMD athlon 64x 2x 3.1GHz 6000+ Sapphire HD4870 1GB GDDR5 3GB 800 DDR2 ram 600W PSU That runs GTA4 almost full, but with 10>40 fps
    Dont say it.. We know it alrea avatar
    Mantra
    Dont say it.. We know it alrea
  • sam.e.beaR avatar
    sam.e.beaR Joined 12y ago
    Offline
    10y
    Posted by aaron117
    Posted by sam.e.beaR No one knows ffs, just try, why ask? If it can't, then it can't. You don't even know what your own motherboard is, so I take it you don't even know if it would support SLI.
    Well it's a: I just forgot my ORDER CODE at ibuypower but I found it Asus Crosshair II Formula NVIDIA nForce 780a SLI Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid, IEEE 1394, USB 2.0, 3-Way SLI By the way it says SLI twice, I'm pretty sure it will (logically). I don't even see the point of getting snippy at me though.
    Sorry, just too many posts of 'oh can I run this, oh can I run that?' Just getting annoying ya' know? It's just the fcat that noone kknows for certain. You have to actually try yourself to know. Even tho benchmarks may say this or that, it doesn't mean your exact system will definitely do the same. Ya know?
    I strip for points. Hook me up avatar
    Mantra
    I strip for points. Hook me up
  • TheGrymoire avatar
    TheGrymoire Joined 11y ago
    Offline
    5,787 points Ranked 857th
    10y
    Yes you will. With a decent motherboard at least. note: how fast is your RAM and HDD?
    Fractals in Nature avatar
    Mantra
    Fractals in Nature
  • Xaoc avatar
    Xaoc username pic Joined 12y ago
    Offline
    7,854 points Ranked 615th
    10y
    You should get a decent res with AA atleast half on with maxed but you ont get the highest res out there, just a guess. and dont mind the dicks on this site, they still need to lean that if they dont like a thread then not to post in it
    The orange of the banana. avatar
    Mantra
    The orange of the banana.
  • Folstream avatar
    Folstream Joined 12y ago
    Offline
    10y
    What the hell are you gonna use 8GB of RAM for? It's way more than enough to have 4. You could use the money on other stuff in the computer, perhaps get a blu-ray player.
    Pardoned after a year avatar
    Mantra
    Pardoned after a year
  • DJisGOD avatar
    DJisGOD Joined 11y ago
    Offline
    10y
    Unless your planning on using a 64 bit os 8 gig of ram is pointless.but yes that should be ok as long as they are good qaulity parts not cheap crap. TBH why not go for a gtx280 over 2 x9800gt? im pretty sure it will out preforme them.SLI still has its problems just as crossfire does(i have crossfire 4870x2's) some games you will just not see the benifits of dual cards,thats ok with a 4870x2 as the preformance of one is great anyway but to spend that on 2x9800gts then have a game only use one of them the preformance isnt going to be that fantastic. But in the end its up to you i built a crossfire rig because i wanted to experiment with it so you may still want to go the sli route.sli does work quite well in crysis though. i play in dx10 mode with max settings,x16AA+x16AF @1920x1080 Intel Core i7 965 Extreme Edition(Nehalem) 3.20Ghz @ 4Ghz 2x watercooled Sapphire HD 4870x2's in crossfire x16/x16 with a total of 4 gig ram ( just recieved the new waterblocks) 6 gig tri-channel Corsair dominator ddr3 PC3-14400C9 1866MHz Asus P6T Deluxe "OC Palm Edition" Intel X58 Custom watercooling setup Windows Vista Ultimate 64 bit/Windows 7 64 bit
  • ExtraOrdinary avatar
    ExtraOrdinary Joined 11y ago
    Offline
    8,446 points Ranked 569th
    13 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    10y
    I can run it on Very high, and Anti Aliasing 8x without lag, just some few places where things explodes and stuff :P If I go above AA: 8 then it's start to lag more, when I have it on the highest which is 16x2 pr something, I can't quite remember but I have an fps at 15-40 it depends on what happens in-game :D My Specs: Motherboard: Asus Striker II Formula Case: Cooler Master Stacker nVidia Edition, w/ 850W PSU RAM:Crucial DDR2 BallistiX TRACER PC8500 2048MB CL5 Kit, 240pin, 1066mhz, LED`s (2 = 4096MB) CPU: Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz (Overclocked to 3,50GHz) CPU Cooler: Zalman CNPS9700 NT Ultra Quiet Videocard: XFX GeForce 8800 Ultra 768MB So I guess you'll do better than mine! I can only have: 1280x1024 on my monitor though.
    Proud GTX285 User (02 June 200 avatar
    Mantra
    Proud GTX285 User (02 June 200
  • TheGrymoire avatar
    TheGrymoire Joined 11y ago
    Offline
    5,787 points Ranked 857th
    10y
    Posted by DJisGOD Unless your planning on using a 64 bit os 8 gig of ram is pointless.but yes that should be ok as long as they are good qaulity parts not cheap crap. TBH why not go for a gtx280 over 2 x9800gt? im pretty sure it will out preforme them.SLI still has its problems just as crossfire does(i have crossfire 4870x2's) some games you will just not see the benifits of dual cards,thats ok with a 4870x2 as the preformance of one is great anyway but to spend that on 2x9800gts then have a game only use one of them the preformance isnt going to be that fantastic. But in the end its up to you i built a crossfire rig because i wanted to experiment with it so you may still want to go the sli route.sli does work quite well in crysis though. i play in dx10 mode with max settings,x16AA+x16AF @1920x1080 Intel Core i7 965 Extreme Edition(Nehalem) 3.20Ghz @ 4Ghz 2x watercooled Sapphire HD 4870x2's in crossfire x16/x16 with a total of 4 gig ram ( just recieved the new waterblocks) 6 gig tri-channel Corsair dominator ddr3 PC3-14400C9 1866MHz Asus P6T Deluxe "OC Palm Edition" Intel X58 Custom watercooling setup Windows Vista Ultimate 64 bit/Windows 7 64 bit
    Shit me. What's your framrate?
    Fractals in Nature avatar
    Mantra
    Fractals in Nature
  • Job_For_A_Cowboy avatar
    Job_For_A_Cowboy Joined 12y ago
    Offline
    13,297 points Ranked 353rd
    10y
    Either buy a good 780i mobo not one of the many shit one's that are out at the moment or get a asus rampage formula mobo
    Chicken and Broccoli avatar
    Mantra
    Chicken and Broccoli
  • DJisGOD avatar
    DJisGOD Joined 11y ago
    Offline
    10y
    I use vysnc but my frame rates are a pretty stable 60-75(75 is my refresh rate) most of the time dropping to about 45 at the lowest point
  • Zonno avatar
    Zonno Joined 10y ago
    Offline
    18,660 points Ranked 238th
    10y
    Why do you actually ask this? It looks more like you are trying to show off your specifications instead of actually looking wether you meet the maximum requirements, which you easily can find on the internet.
    Leave your radio on during the avatar
    Mantra
    Leave your radio on during the
  • Posted by Zonno Why do you actually ask this? It looks more like you are trying to show off your specifications instead of actually looking wether you meet the maximum requirements, which you easily can find on the internet.
    I really do hate people that do that.
    What yeh talkin' about willis? avatar
    Mantra
    What yeh talkin' about willis?
  • anubis avatar
    anubis Joined 12y ago
    Offline
    240 points Ranked 17265th
    10y
    I'll just reply short and simple. hell yes. now for the not so short 2X9800GT should be quite a bit faster then the 260GTX i've got and i can run it 1680X1050 maxed out with a ultra high gfx config. and my overal system specs are a lot lower to. C2D E6600 @3 Ghz Asus P5D MSI Geforce 260GTX OC RAM 6 GB Memory 3.8 Terabyte (*showoffmode*i only win on memory ^^ 600GB raid 0, 2X 500GB and 2X 1TB :P*end of showoffmode*) Power Supply 720 WATT PS max recomendations dont mean anything if your right on the recommended specs it will run, but not on max and not on all resolutions. minimal = if u got this it will work, u will shoot yourself before u end the game but it will work recommended = it will work and run pretty smooth but dont push your luck with the gfx
    just die already avatar
    Mantra
    just die already
  • fondlemyballs avatar
    fondlemyballs Joined 12y ago
    Offline
    14,794 points Ranked 306th
    9 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    10y
    My friend has the exact same CPU as you and 2x 9800GT's. He is running it at 1600 but only high. 30fps... Also SLI is a waste of money and an addition of complications. I warned you now.
    AssassinsPromise avatar
    Mantra
    AssassinsPromise
  • Snid101 avatar
    Snid101 Joined 10y ago
    Offline
    10y
    What can i say? You have damn up GPU. and hell good PCU. And not to forget the RAM. Just put it on ultra hige man and play like there is your last 5 min of life.
    Just wait...
  • D3vin avatar
    D3vin Joined 13y ago
    Offline
    310 points Ranked 14231st
    10y
    Posted by Folstream What the hell are you gonna use 8GB of RAM for? It's way more than enough to have 4. You could use the money on other stuff in the computer, perhaps get a blu-ray player.
    Maybe he is running 64 bit? And yea, Aaron I suggest you spend the money on a 280GTX instead. I mean people I've seen that SLI their computer do some pretty crazy work, such as emulating programs and stuff, all processed with the GPUs.
    Code Geass lover!! avatar
    Mantra
    Code Geass lover!!
  • M_oo_P avatar
    M_oo_P Joined 12y ago
    Offline
    10y
    Just get gtx 280 heres my specs i play all max dx10 vista 64 bit Windows Vista Ultimate (64-Bit) | | Intel™ Core™ i7-940 (Quad 3.20GHz HT) | | 6GB Tri-Channel DDR3 (Ram) | | NVidia GeForce GTX 280 2816MB | | 1-Tb HDD (1000g Hard Dive) | | 16x DVD-ROM Drive / Blue Ray Drive | | 21 In" LCD Monitor / 7.1 Digital Surround | | Liquid Cooling |
    Join the MooP GrouP! avatar
    Mantra
    Join the MooP GrouP!
  • Job_For_A_Cowboy avatar
    Job_For_A_Cowboy Joined 12y ago
    Offline
    13,297 points Ranked 353rd
    10y
    Just buy a 9800GX2
    Chicken and Broccoli avatar
    Mantra
    Chicken and Broccoli
  • codybiroth avatar
    codybiroth Joined 11y ago
    Offline
    5,137 points Ranked 1005th
    9 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    10y
    Posted by Job_For_A_Cowboy Just buy a 9800GX2
    2 9800GTs beat a 9800GX2. ANYWAYS I run it on very high and I have 2 8800GTs, and which 9800GTs and 8800GTs are the same. No AA, and on 1680x1050
    Destroy What Destroys You. avatar
    Mantra
    Destroy What Destroys You.
  • Job_For_A_Cowboy avatar
    Job_For_A_Cowboy Joined 12y ago
    Offline
    13,297 points Ranked 353rd
    10y
    Posted by codybiroth
    Posted by Job_For_A_Cowboy Just buy a 9800GX2
    2 9800GTs beat a 9800GX2. ANYWAYS I run it on very high and I have 2 8800GTs, and which 9800GTs and 8800GTs are the same. No AA, and on 1680x1050
    No a 9800GX2 beats 2 9800GT's
    Chicken and Broccoli avatar
    Mantra
    Chicken and Broccoli
  • Crazypip666 avatar
    Crazypip666 username pic Joined 12y ago
    Offline
    36,268 points Ranked 111th
    15 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    • Reached 25,000 Points Medal icon
    10y
    Posted by Job_For_A_Cowboy
    Posted by codybiroth
    Posted by Job_For_A_Cowboy Just buy a 9800GX2
    2 9800GTs beat a 9800GX2. ANYWAYS I run it on very high and I have 2 8800GTs, and which 9800GTs and 8800GTs are the same. No AA, and on 1680x1050
    No a 9800GX2 beats 2 9800GT's
    Yes, it does, but why would you buy it? The 9800GX2 has serious heat issues, not to mention the driver issues that always plague GX2 cards.
    BAD WOLF avatar
    Mantra
    BAD WOLF
  • Job_For_A_Cowboy avatar
    Job_For_A_Cowboy Joined 12y ago
    Offline
    13,297 points Ranked 353rd
    10y
    Posted by Crazypip666 Yes, it does, but why would you buy it? The 9800GX2 has serious heat issues, not to mention the driver issues that always plague GX2 cards.
    TBH never really looked into it my friends friend had one once and he said it was alright so I though it would save this guy some money and let him gain some FPS if he gets one of those :)
    Chicken and Broccoli avatar
    Mantra
    Chicken and Broccoli
  • Small Crag Boar avatar
    Small Crag Boar Joined 10y ago
    Offline
    1,605 points Ranked 3268th
    10y
    My friend has one 9800 GT, and he runs it on the highest settings fine. I think you'd run it fine.
    >:|
  • TheStealthyOne avatar
    TheStealthyOne Joined 10y ago
    Offline
    8,195 points Ranked 585th
    10y
    I have only 1 9800 GTX and I play 1440X900 max settings, no aa or motion blur, and it runs 20-40 fps.
    They Call Me
    Mantra
    They Call Me "Mr. Phong".
  • Jub Jub avatar
    Jub Jub Joined 10y ago
    Offline
    26,344 points Ranked 169th
    10y
    Um, why do you download the demo and find out? BTW, SLI isnt a good investment. what you should have done is gotten a ATI 4870. But, you may be an nvidia fan boy. so who knows....
    War. War never changes. avatar
    Mantra
    War. War never changes.
  • Posted by D3vin
    Posted by Folstream What the hell are you gonna use 8GB of RAM for? It's way more than enough to have 4. You could use the money on other stuff in the computer, perhaps get a blu-ray player.
    Maybe he is running 64 bit? And yea, Aaron I suggest you spend the money on a 280GTX instead. I mean people I've seen that SLI their computer do some pretty crazy work, such as emulating programs and stuff, all processed with the GPUs.
    No why he does what all the other noobs do where they get like 4+ gigs of ram but only put on a 32bit OS LOL!
    What yeh talkin' about willis? avatar
    Mantra
    What yeh talkin' about willis?
  • AaronAdkins avatar
    AaronAdkins Joined 10y ago
    Offline
    186 points Ranked 20659th
    10y
    Posted by Jub Jub Um, why do you download the demo and find out? BTW, SLI isnt a good investment. what you should have done is gotten a ATI 4870. But, you may be an nvidia fan boy. so who knows....
    Why would I be a fanboy of chips, and components lol!
  • Bathroom Security avatar
    Bathroom Security Joined 13y ago
    Offline
    20,059 points Ranked 223rd
    10y
    I think it will run at your settings, but it may choke once in a while. Maybe you could try the nvidia GTX295?
    Shut up and make me my sandwic avatar
    Mantra
    Shut up and make me my sandwic
  • AaronAdkins avatar
    AaronAdkins Joined 10y ago
    Offline
    186 points Ranked 20659th
    10y
    I'm going to try the GTX285, Bathroom.
  • Noobberry avatar
    Noobberry username pic Joined 12y ago
    Offline
    10y
    Did you know the fastest computer can run 60 frames per seconds. Now let us compare yours... no.
    blank. avatar
    Mantra
    blank.
  • ZeroOrDie avatar
    ZeroOrDie Joined 13y ago
    Offline
    125 points Ranked 26855th
    10y
    Get 1 9800GT and wait.
    Ashley Titsdale is my hero avatar
    Mantra
    Ashley Titsdale is my hero
  • DeathSin avatar
    DeathSin Joined 11y ago
    Offline
    344 points Ranked 13146th
    10y
    My 8800gt, 2gb ram, 500GB hard disk, and a duo core proccesor can run all maxed out for 20-50fps...so i think you are able to run it smoooooothly....
    This account is dead.
  • codybiroth avatar
    codybiroth Joined 11y ago
    Offline
    5,137 points Ranked 1005th
    9 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    10y
    I'd say just get a single card. Like a GTX260, due to SLi's problems. I have 2 8800GTs and they have problems with some games.
    Destroy What Destroys You. avatar
    Mantra
    Destroy What Destroys You.
  • Jub Jub avatar
    Jub Jub Joined 10y ago
    Offline
    26,344 points Ranked 169th
    10y
    Posted by aaron117
    Posted by Jub Jub Um, why do you download the demo and find out? BTW, SLI isnt a good investment. what you should have done is gotten a ATI 4870. But, you may be an nvidia fan boy. so who knows....
    Why would I be a fanboy of chips, and components lol!
    I dont thenk i met anyone who isnt a fanboy that sli's or crossfire's
    War. War never changes. avatar
    Mantra
    War. War never changes.
  • shrap102 avatar
    shrap102 Joined 11y ago
    Offline
    10y
    Lul i have one of the shit old ones and i can play on low of course rofl
    Stalker of the waste's & the m avatar
    Mantra
    Stalker of the waste's & the m
  • BrainZ avatar
    BrainZ username pic Joined 11y ago
    Offline
    11,804 points Ranked 397th
    19 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • GAMEBANANA Spray Contest Entrant Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    10y
    I run it Crysis Warhead on 1028x960 on Gamer (which is high) and 4xMSAA or 2XMSAA (can't remember) at 40-60. Mobo: Asus P6T WS Professional Socket 1366 CPU: Intel Core i7 920 Clocked at 2.7 GHz (stock is 2.66 GHz) Cooler: Stock Intel 1366 Cooler. GPU: XFX GeForce GTX260 Black Edition, 896MB, 216 cores RAM: 4GB DDR3 (2x2GB) Excelleram Blue Heatspreader in dual channel set up HDD: WD Barracuda 500GB Case: Antec p182 2 chamber design, separate airflows, 3 120 mm TriCool fans (2 upper, 1 lower chamber) PSU: OCZ StealthXstream 600W You'll be able to run it on very decent settings. But not on full settings. BECAUSE CRYSIS IS A PIECE OF MOTHERFUCKING PROCESSING POWER SUCKING SHIT. I like it, but you need too many power to run it decently. It's because there's barely any optimization.
    gone avatar
    Mantra
    gone
  • AaronAdkins avatar
    AaronAdkins Joined 10y ago
    Offline
    186 points Ranked 20659th
    10y
    I got the GTX 285, and I can run it at 1680 x 1050 at Very High for Crysis, Enthusiast for Warhead, and Best Visuals on Wars at the same resolution and I get around +30 FPS.
  • markslo1 avatar
    markslo1 Joined 12y ago
    Offline
    1,787 points Ranked 2903rd
    10y
    You should be able to run at max.
    OPEN UP YOUR HEARTS PEOPLE! avatar
    Mantra
    OPEN UP YOUR HEARTS PEOPLE!
  • blueguile avatar
    blueguile Joined 13y ago
    Offline
    38,090 points Ranked 105th
    13 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    • Reached 25,000 Points Medal icon
    10y
    You can run most of the settings on high but not all. More than likely, you won't be able to have the shaders and textures on high. And yes, I AM an nVidia fanboy. Which is better than an AMD *cough* I mean ATI fanboy.
    Who needs Alienware, I build m avatar
    Mantra
    Who needs Alienware, I build m
  • AaronAdkins avatar
    AaronAdkins Joined 10y ago
    Offline
    186 points Ranked 20659th
    10y
    Posted by blueguile You can run most of the settings on high but not all. More than likely, you won't be able to have the shaders and textures on high. And yes, I AM an nVidia fanboy. Which is better than an AMD *cough* I mean ATI fanboy.
    I run everything at very high at 1680 x 1050
  • Seroliser avatar
    Seroliser Joined 10y ago
    Offline
    545 points Ranked 8958th
    6 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    • 4 years a member Medal icon
    10y
    I run Crysis with 70 FPS on high graphic with no anti-anialising and 1680x1050 Res my hardware is following; CPU: Intel Dual Core E8400 (3 GHz) GPU: Nvidia GeForce 8800 GT MB: Asus P5K PRO
    Title goes here. avatar
    Mantra
    Title goes here.
  • Jailbot avatar
    Jailbot Joined 10y ago
    Offline
    363 points Ranked 12572nd
    10y
    Posted by Mario4155 No you won't :/ Lol
    GOD DAM!
    MW2 is shit, prove me wrong.
  • Storm avatar
    Storm username pic Joined 11y ago
    Offline
    375,245 points Ranked 5th
    14 medals 3 rare
    • Reached 75,000 Points Medal icon
    • Reached 200,000 Points Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    10y
    Just download the demo and find out. If you can run Crysis, you can definately run Warhead.
    AoM's Other avatar
    Mantra
    AoM's Other
  • godfather413 avatar
    godfather413 Joined 12y ago
    Offline
    288 points Ranked 15062nd
    10y
    Bro, just use one 9800GT and everything would be good
    Meanest motherfucker.
  • MeowRabbit avatar
    MeowRabbit Joined 10y ago
    Offline
    540 points Ranked 9034th
    10y
    Whats with all this "Download the Demo!" He probably already HAS Crysis, but he is wondering if his 9800s could handle it cause he doesnt have them yet. Anyways, 20 days old. The man's probably already happily running in Korea killing aliens in HD
    Teehee avatar
    Mantra
    Teehee
  • KniteWulf avatar
    KniteWulf username pic Joined 12y ago
    SYSTEMS OFFLINE
    11 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • 5 posts awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • 10 posts awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    10y
    Posted by Wicked Sick I run Crysis with 70 FPS on high graphic with no anti-anialising and 1680x1050 Res my hardware is following; CPU: Intel Dual Core E8400 (3 GHz) GPU: Nvidia GeForce 8800 GT MB: Asus P5K PRO
    Impossible. You probably took your sniper rifle and looked into the sky.
    Chief of Nostalgia avatar
    Mantra
    Chief of Nostalgia

Embed

Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

Author

AaronAdkins avatar
AaronAdkins Joined 10y ago
Offline
186 points Ranked 20659th

AaronAdkins
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Game

Sign up to access this!

Category

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • Share on Google+

Stats

  • 9,354 Views
  • 58 Posts
  • 10y Submitted

More from Submitter

bcp.crwdcntrl.net tracking pixel