Ads keep us online. Without them, we wouldn't exist. We don't have paywalls or sell mods - we never will. But every month we have large bills and running ads is our only way to cover them. Please consider unblocking us. Thank you from GameBanana <3

CL quits on its own

A Forum Thread for GameBanana

Whn i start a new game in CL - its quits on me, not sure if this has happened to anyone else, it quits and goes back to the desktop, and i relaunch it, the same thing happens. CS 1.3 HL 1.1.0.6 I don't play CS no more, just installed it to play CL. PC: 380Mhz 64MB 8MB ATI Rage Pro

Replies

Sign up to access this!
  • Sweeper avatar
    Sweeper Joined 17y ago
    Offline
    1,496 points Ranked 21822nd
    access_time 17y
    If that fails I will bring the entire GeForcezone now known as AusFX. I surely hope it isn't your Northbridge.
    Bananite
    URL to post:
  • Haunter avatar
    Haunter Joined 18y ago
    Offline
    2,424 points Ranked 20190th
    access_time 17y
    I have the latest version released - beta 5 - it won't load up anything...... :/
    Do a fresh installation of HL and MOD CS version 1.5 and re-install CL Beta 5. If it still doesn't work, update some drivers in your PC. If it still doesn't work, I'll send Sweeper to your house.
    Bananite
    URL to post:
  • Sweeper avatar
    Sweeper Joined 17y ago
    Offline
    1,496 points Ranked 21822nd
    access_time 17y
    I operate a 800 mhz Duron but after I got a new mobo with a new Northbridge CL will run properly without crashes. This happened to me sometimes with the SV_volume error. But my Northbrige was the fault... It ****ed up code and such.
    Bananite
    URL to post:
  • Guest avatar
    Guest Joined 14y ago
    Offline
    19 medals 4 legendary 6 rare
    • Submitted 100 Skins Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Submitted 30 Tutorials Medal icon
    • Submitted 50 Skins Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    access_time 17y
    fu$£d - Try downloading CS Verison 5.
    I have the latest version released - beta 5 - it won't load up anything...... :/
    Bot Account
    URL to post:
  • Haunter avatar
    Haunter Joined 18y ago
    Offline
    2,424 points Ranked 20190th
    access_time 17y
    Nope, Cl doesn't change anything to do with OppForce, Blue Shift or other mods.
    Bananite
    URL to post:
  • Guest avatar
    Guest Joined 14y ago
    Offline
    19 medals 4 legendary 6 rare
    • Submitted 100 Skins Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Submitted 30 Tutorials Medal icon
    • Submitted 50 Skins Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    access_time 17y
    I didn't have a problem with CL... But after I installed CL, my Opposing Force kept quiting after a load/quickload... I dunno if this could be related...
    Bot Account
    URL to post:
  • Haunter avatar
    Haunter Joined 18y ago
    Offline
    2,424 points Ranked 20190th
    access_time 17y
    fu$£d - Try downloading CS Verison 5. PuuroKauha - Mind telling me the error message?
    Bananite
    URL to post:
  • Guest avatar
    Guest Joined 14y ago
    Offline
    19 medals 4 legendary 6 rare
    • Submitted 100 Skins Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Submitted 30 Tutorials Medal icon
    • Submitted 50 Skins Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    access_time 17y
    I have same problem, but with error message..
    Bot Account
    URL to post:

Embed

menu
Share banner
Image URL
HTML embed code
BB embed code
Markdown embed code

Author

Guest avatar
Guest Joined 14y ago
Offline
19 medals 4 legendary 6 rare
  • Submitted 100 Skins Medal icon
  • Submitted 50 Maps Medal icon
  • Submitted 200 Threads Medal icon
  • Submitted 30 Tutorials Medal icon
  • Submitted 50 Skins Medal icon
  • Submitted 20 Maps Medal icon
Guest
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Game

Sign up to access this!

Category

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • favorite 0
  • remove_red_eye 808
  • mode_comment 8
  • access_time 17y

More from Submitter

menu

WiPs by Submitter

menu

More Lost & Found Threads