10-20fps???? 8800GTX

A Forum Thread for Counter-Strike: Condition Zero

Attention Gamer! We are one of the oldest mod sites on the Interwebs. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending cartman 2286 points.
  • Post: Give cartman 2286 your thoughts on this Thread.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Join the community!

Sign up

Already a Bananite? Login

WTF

I'm having some trouble with my fps in cs:cz i only get 10-20 fps but on cs and css it's fine what could be wrong? here are my specs: quad core q6600 3GHZ 2gb 1066mhz (gaming memory can't remember what it's called it has a dragon with red eyes on them) geforce 8800gtx overclocked 19" philips tft/ 23" samsung tft samsung spinpoint 500gb xp pro & vista ultimate PSU 850w truepower quattro mobo - striker extreme

Posts

  • 1
  • 2
  • 9y
    BrainZ avatar
    BrainZ avatar Offline
    Member Joined 10y
    22,687 points Ranked 192nd
    18 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • GAMEBANANA Spray Contest Entrant Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    Could be an incorrect cap. Or perhaps you're running Aero and a game at the same time.
    gone avatar
    Mantra
    gone
  • 9y
    dreameviL avatar
    dreameviL Offline
    Member Joined 10y
    Got the latest drivers?
     avatar
    Mantra
  • 9y
    cartman 2286 avatar
    Member Joined 11y
    161 points Ranked 20597th
    Posted by dreameviL

    Got the latest drivers?

    yeh i'v just installed the latest drivers.
    SKIN
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    It has nothing to do with drivers, if it did, CSS and CS would suffer from it too.

  • 9y
    Hunterkiller. avatar
    Hunterkiller. avatar Offline
    Member Joined 12y
    100,341 points Ranked 32nd
    16 medals 1 legendary 2 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • Reached 75,000 Points Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    Which OS are you running? XP or Vista?
    What would nemmy do? avatar
    Mantra
    What would nemmy do?
  • 9y
    BrainZ avatar
    BrainZ avatar Offline
    Member Joined 10y
    22,687 points Ranked 192nd
    18 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • GAMEBANANA Spray Contest Entrant Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    Why is my advice ignored? try disabling aero before running the game and see if it worked.
    gone avatar
    Mantra
    gone
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    How can that be it if cs and css don't suffer from it BrainZ
    Problem lies in the game
  • 9y
    Make sure fps_max is set to above 20 lol

    ex. fps_max100, fps_max 1337
    Loflrofl
  • 9y
    cartman 2286 avatar
    Member Joined 11y
    161 points Ranked 20597th
    Posted by RUDL

    Which OS are you running? XP or Vista?


    XP
    SKIN
  • 9y
    cartman 2286 avatar
    Member Joined 11y
    161 points Ranked 20597th
    Posted by deadmonkey-dj

    Make sure fps_max is set to above 20 lol

    ex. fps_max100, fps_max 1337

    I did that a long time ago it just whent weird today and i have no clue why??
    SKIN
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Try reinstalling cz ?
  • 9y
    cartman 2286 avatar
    Member Joined 11y
    161 points Ranked 20597th
    That would be the last thing i would try if nothing else works.
    SKIN
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Then good luck
  • 9y
    BrainZ avatar
    BrainZ avatar Offline
    Member Joined 10y
    22,687 points Ranked 192nd
    18 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • GAMEBANANA Spray Contest Entrant Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    Posted by Gibez

    How can that be it if cs and css don't suffer from it BrainZ
    Problem lies in the game

    Automatical Aero shutoff differs from game to game. It tends to stay turned on in older games rather then in new ones. But in cs it works fine, could be because cs1.6 and cs:cz have small variations in the GoldSource engine that they use.
    gone avatar
    Mantra
    gone
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Posted by BrainZ

    Posted by Gibez

    How can that be it if cs and css don't suffer from it BrainZ
    Problem lies in the game

    Automatical Aero shutoff differs from game to game. It tends to stay turned on in older games rather then in new ones. But in cs it works fine, could be because cs1.6 and cs:cz have small variations in the GoldSource engine that they use.


    That would mean if cs doesn't suffer from it, neither does cz.. ;)
  • 9y
    BrainZ avatar
    BrainZ avatar Offline
    Member Joined 10y
    22,687 points Ranked 192nd
    18 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • GAMEBANANA Spray Contest Entrant Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    Posted by Gibez

    Posted by BrainZ

    Posted by Gibez

    How can that be it if cs and css don't suffer from it BrainZ
    Problem lies in the game

    Automatical Aero shutoff differs from game to game. It tends to stay turned on in older games rather then in new ones. But in cs it works fine, could be because cs1.6 and cs:cz have small variations in the GoldSource engine that they use.


    That would mean if cs doesn't suffer from it, neither does cz.. ;)

    Learn to read. Because of the small variations, such differences can occur. I also lagged a while back on my lappy with cz while cs1.6 worked fine.
    gone avatar
    Mantra
    gone
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    You're right I didn't read it good enough. But we both know the changes are like 0.01 % that is is because of a variation in the goldsource engine, especially since the game worked fine before.
  • 9y
    Tenchi Ryu avatar
    Tenchi Ryu Offline
    Member Joined 10y
    2,514 points Ranked 1854th
    8 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    Does ur grafic card have full open GL support
    Master Of Nothing avatar
    Mantra
    Master Of Nothing
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    People, stop asking hardware questions! He said it worked fine before! and Tenchi Ryu, it's a shame you ask that of a 8800GTX !
  • 9y
    Tenchi Ryu avatar
    Tenchi Ryu Offline
    Member Joined 10y
    2,514 points Ranked 1854th
    8 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    Well it could have been or maby hes running the game in software mode
    Master Of Nothing avatar
    Mantra
    Master Of Nothing
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Posted by Tenchi Ryu

    Well it could have been or maby hes running the game in software mode


    I could not have been, stop being retarded
    And software should increase fps
  • 9y
    Remi avatar
    Remi Offline
    Member Joined 9y
    114 points Ranked 25770th
    This has nothing to do with hardware. did you run cz in software mode or open gl? if both of these makes your fps low, try d3d because im using vista playing cz have no prob running it
    boku wa lolicon avatar
    Mantra
    boku wa lolicon
  • 9y
    Krylzay avatar
    Krylzay Offline
    Member Joined 9y
    209,340 points Ranked 14th
    What you need to do is change your cs setup. Cs is an old game and the default setup makes some newer computers run slow. If you give me a few days I can get a list of options you should put on/off or you can look it up on google.
  • 9y
    TheGrymoire avatar
    Member Joined 10y
    5,787 points Ranked 779th
    Download cpu-z and check that your pci link width is 16.
    Fractals in Nature avatar
    Mantra
    Fractals in Nature
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Posted by TheGrymoire

    Download cpu-z and check that your pci link width is 16.


    You lovely beauty, how many times is there been said it has nothing to do with hardware!
  • 9y
    TheGrymoire avatar
    Member Joined 10y
    5,787 points Ranked 779th
    Posted by Gibez

    Posted by TheGrymoire

    Download cpu-z and check that your pci link width is 16.


    You fucking dumbass, how many times is there been said it has nothing to do with hardware!


    it does not matter, checking the link width is just standard procedure, so shut the fuck up and don't be so rude.
    Fractals in Nature avatar
    Mantra
    Fractals in Nature
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Posted by TheGrymoire

    Posted by Gibez

    Posted by TheGrymoire

    Download cpu-z and check that your pci link width is 16.


    You fucking dumbass, how many times is there been said it has nothing to do with hardware!


    it does not matter, checking the link width is just standard procedure, so shut the fuck up and don't be so rude.


    Standard procedure my ass, I'm on ICT and never heared of it.
  • 9y
    TheGrymoire avatar
    Member Joined 10y
    5,787 points Ranked 779th
    Posted by Gibez
    Standard procedure my ass, I'm on ICT and never heared of it.


    standard procedure for those cards, Nvidia 8800gt, gtx and gts all suffer from being rushed off the market. all you have to do is increase FSB from say 1.00 to 1.05 and it can communicate properly. I came across that problem when I first built my friend his gaming rig.
    Fractals in Nature avatar
    Mantra
    Fractals in Nature
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Posted by TheGrymoire

    Posted by Gibez
    Standard procedure my ass, I'm on ICT and never heared of it.


    standard procedure for those cards, Nvidia 8800gt, gtx and gts all suffer from being rushed off the market. all you have to do is increase FSB from say 1.00 to 1.05 and it can communicate properly. I came across that problem when I first built my friend his gaming rig.


    Goddamnit, ITS NOT A HARDWARE PROBLEM! If it was, then NO game would work properly!
  • 9y
    Rockerdudeman avatar
    Member Joined 11y
    42,946 points Ranked 92nd
    12 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    • Reached 25,000 Points Medal icon
    Sounds like your pc just doesn't like cs:cz. Try fiddling with your dxdiag settings. (start run>dxdiag)
    Oh FPSB how I miss you
  • 9y
    TheGrymoire avatar
    Member Joined 10y
    5,787 points Ranked 779th
    Posted by Gibez

    Posted by TheGrymoire

    Posted by Gibez
    Standard procedure my ass, I'm on ICT and never heared of it.


    standard procedure for those cards, Nvidia 8800gt, gtx and gts all suffer from being rushed off the market. all you have to do is increase FSB from say 1.00 to 1.05 and it can communicate properly. I came across that problem when I first built my friend his gaming rig.


    Goddamnit, ITS NOT A HARDWARE PROBLEM! If it was, then NO game would work properly!


    sorry, wrong again. TF2 can work with a PCI link width of 1x. COD4 can only work properly at 16x.
    And OK, so it's not a hardware problem. so stop challenging my posts.
    Fractals in Nature avatar
    Mantra
    Fractals in Nature
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Posted by TheGrymoire
    And OK, so it's not a hardware problem.


    Thank you.
  • 9y
    TheGrymoire avatar
    Member Joined 10y
    5,787 points Ranked 779th
    Posted by Gibez

    Posted by TheGrymoire
    And OK, so it's not a hardware problem.


    Thank you.


    lol :D
    Fractals in Nature avatar
    Mantra
    Fractals in Nature
  • 9y
    Amen avatar
    Amen avatar Offline
    Member Joined 12y
    455 points Ranked 9428th
    16 medals 2 legendary 3 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    • Became a Game Pioneer Medal icon
    • Jellyfish Short Story Entrant Medal icon
    Gibez, stop being such a fucking asshole to everyone.
    Eater of Bananas avatar
    Mantra
    Eater of Bananas
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Posted by Amen

    Gibez, stop being such a fucking asshole to everyone.


    What?? O_o mind your own business I already made up with the grymoire. And everyone? might want to check what that means maybe.
  • 9y
    Amen avatar
    Amen avatar Offline
    Member Joined 12y
    455 points Ranked 9428th
    16 medals 2 legendary 3 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    • Became a Game Pioneer Medal icon
    • Jellyfish Short Story Entrant Medal icon
    Me mind my own business? You're the one being an ass to pretty much every post someone makes about his problem.
    Eater of Bananas avatar
    Mantra
    Eater of Bananas
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Posted by Amen

    Me mind my own business? You're the one being an ass to pretty much every post someone makes about his problem.


    You are the one who is going offtopic, if you want to continue this. PM me
  • 9y
    Amen avatar
    Amen avatar Offline
    Member Joined 12y
    455 points Ranked 9428th
    16 medals 2 legendary 3 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    • Became a Game Pioneer Medal icon
    • Jellyfish Short Story Entrant Medal icon
    I feel no need to continue this through a Pm.

    I'm telling you, as a mod, to calm down and stop being an asshole to people who are trying to help this guy. If you don't, I'll have someone with the ability to withhold/remove posts do so to all of the abusive ones you have made so far.
    Yes, what the people have suggested may not work, but atleast they're trying to help out.
    If you want to tell them what they're saying is wrong, say it in a nicer way.
    Eater of Bananas avatar
    Mantra
    Eater of Bananas
  • 9y
    Crazypip666 avatar
    Crazypip666 avatar Offline
    Member Joined 11y
    36,268 points Ranked 111st
    15 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • Reached 7,500 Points Medal icon
    • Reached 25,000 Points Medal icon
    Posted by Gibez

    Posted by Amen

    Me mind my own business? You're the one being an ass to pretty much every post someone makes about his problem.


    You are the one who is going offtopic, if you want to continue this. PM me

    Calm the fuck down. Grymoire asked a perfectly valid question and you started screaming.
    BAD WOLF avatar
    Mantra
    BAD WOLF
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Omg you're a mod :O I'm scared now. If you read my posts you see that I am not flaming people, I have just repeatatly been saying it's not a hardware problem, and yes, the word fuck and retard might came along with those posts. But you are right. And I think I'm a bit cranky, and I've always been stubborn. xD
    But.. peace?
  • 9y
    Amen avatar
    Amen avatar Offline
    Member Joined 12y
    455 points Ranked 9428th
    16 medals 2 legendary 3 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    • Became a Game Pioneer Medal icon
    • Jellyfish Short Story Entrant Medal icon
    I'm not trying to say "I'm a mod, bow to me!" I'm saying it so you just might have a higher chance of listening to what I say.

    As long as you tone it down a bit everything will be good.
    We don't want Fpsb to become like other forums ((facepunch)) where people get bitched at for trying to help.

    But yeah, Peace.
    Eater of Bananas avatar
    Mantra
    Eater of Bananas
  • 9y
    Gibez avatar
    Gibez Offline
    Member Joined 9y
    128 points Ranked 23972nd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    Ok :)

    ontopic: ch33s3, Tho I understand reinstalling is probably the last thing you wanna do, I think it'll be a lot less trouble afterall.
  • 9y
    tomikaaa avatar
    tomikaaa Offline
    Member Joined 9y
    111 points Ranked 26216th
    100-150FPS in Gforce->:

    start->gt control panel ->Nvidia control panel ->gt 3D settings ->gt representation ->gt drag across the chute performance re!
    Good luck

    My FPS:30
    Now:100
    Bananite
  • 9y
    -epsilon- avatar
    -epsilon- Offline
    Member Joined 10y
    Posted by BrainZ

    Why is my advice ignored? try disabling aero before running the game and see if it worked.

    Aero disables automatically.
    バカ
  • 9y
    -epsilon- avatar
    -epsilon- Offline
    Member Joined 10y
    Also, try this command in-game: fps_max 100

    EDIT: Nevermind, I saw it had already been posted ^^

    Is it working yet?
    バカ
  • 9y
    Your computer is too good for that game :D get a better game.
     avatar
    Mantra
  • 9y
    ResidentEvil91 avatar
    ResidentEvil91 avatar Offline
    Member Joined 10y
    953 points Ranked 4913rd
    7 medals 1 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • 1 post awarded Exemplary Feedback Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    • 2 years a member Medal icon
    I heard cs is basing to processor, and wont need graphic card for playing it. So might it be that your processor is too powerful for this game? As you see, what older games are, works even worse. :P Im having fps proplem with unreal tournament. xD
    Dont say it.. We know it alrea avatar
    Mantra
    Dont say it.. We know it alrea
  • 9y
    Gilkong avatar
    Gilkong Offline
    Member Joined 12y
    212 points Ranked 16997th
    Try disabling all cores but one in the CSCZ process.
    I'm in your servers, stealin'  avatar
    Mantra
    I'm in your servers, stealin'
  • 9y
    Melicon avatar
    Melicon Offline
    Member Joined 12y
    5,337 points Ranked 851st
    12 medals 1 legendary 1 rare
    • 10 years a member Medal icon
    • 6 years a member Medal icon
    • Became a Club Leader Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • Reached 2,500 Points Medal icon
    • One month a member Medal icon
    Try installing This Hotfix....

    I had some problems with my q6600 because xp just is not built or like quad cores for that matter.

    After installing this update all my slowness game related problems were solved.
    Lurking CSC
  • 9y
    cartman 2286 avatar
    Member Joined 11y
    161 points Ranked 20597th
    I didn't explain the problem all that well i was in a rush and had to go to work. What happens is i will have 100 fps easy then i will get into some action or look at a wall,door other player and will most of the time drop to 10-20 fps or just freeze up for a few seconds with sound looping over and over.
    SKIN
  • 1
  • 2

Share

Shareable Image:
Share banner
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

More embeddable images

Bookmark and Share

Submitter

cartman 2286 avatar
Member Joined 11y
161 points Ranked 20597th

cartman 2286
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Stats

Posts
75
Views
7,264
Date Added
9y
Date Modified
9y
bcp.crwdcntrl.net tracking pixel