Ads keep us online. Without them, we wouldn't exist. We don't have paywalls or sell mods - we never will. But every month we have large bills and running ads is our only way to cover them. Please consider unblocking us. Thank you from GameBanana <3

Plz Help

A Forum Thread for GameBanana

So I did as the instructions say. Followed everything to a t. Ive even added a couple test songs. I start Winamp (Version 3) it loads to my system tray. Then I fire off Counterstrike, I have Half LIfe GOY eddition and CS mod. When I go into my commandmenu and try to use any of the Winamp commands nothing works. I see the messages that say stopped or started. However when I go into console and it says "Couldnt Exec HLamp.cfg". Anyone know why I keep getting this? I read thru the forum here and didnt find anything PLEASE HELP. Oh yeah Ive also tried to just start playing the music and then going into CS and trying to access the commands. Still nothing seems to work. Gerbs out

Replies

Sign up to access this!
  • Disk2 avatar
    Disk2 Joined 17y ago
    Offline
    723 points Ranked 42652nd
    access_time 17y
    Well it was developed on Win XP Pro, so that shouldn't be the problem...I'll see what I can do.
    Bananite
    URL to post:
  • Guest avatar
    Guest Joined 14y ago
    Offline
    19 medals 4 legendary 6 rare
    • Submitted 100 Skins Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Submitted 30 Tutorials Medal icon
    • Submitted 50 Skins Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    access_time 17y
    If you are using Winamp 2.x go into Winamp and press Ctrl+P. Go to General Purpose plugins and make sure HLamp Version 1.10 is in the list. If you are using Winamp 3.x go into Winamp and press Ctrl+P. Scroll down on the left to "Winamp 2x Plugins". Make sure HLamp Version 1.10 is in the list.
    Bot Account
    URL to post:
  • Guest avatar
    Guest Joined 14y ago
    Offline
    19 medals 4 legendary 6 rare
    • Submitted 100 Skins Medal icon
    • Submitted 50 Maps Medal icon
    • Submitted 200 Threads Medal icon
    • Submitted 30 Tutorials Medal icon
    • Submitted 50 Skins Medal icon
    • Submitted 20 Maps Medal icon
    access_time 17y
    Check that the plugin has loaded. For some reason version 1.10 wont load for me so nothing works. Ive had to go back to version 1.00
    Bot Account
    URL to post:

Embed

menu
Share banner
Image URL
HTML embed code
BB embed code
Markdown embed code

Author

Guest avatar
Guest Joined 14y ago
Offline
19 medals 4 legendary 6 rare
  • Submitted 100 Skins Medal icon
  • Submitted 50 Maps Medal icon
  • Submitted 200 Threads Medal icon
  • Submitted 30 Tutorials Medal icon
  • Submitted 50 Skins Medal icon
  • Submitted 20 Maps Medal icon
Guest
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Game

Sign up to access this!

Category

Share

  • Share on Reddit
  • Share on Twitter
  • Share on Facebook
  • favorite 0
  • remove_red_eye 808
  • mode_comment 3
  • access_time 17y

More from Submitter

menu

WiPs by Submitter

menu

More Lost & Found Threads