could someone help me with the Mass tex ID + MTB?

A Forum Thread for Super Smash Bros. for Wii U

Hello world. We are one of the oldest mod sites on the Interwebs. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending sora31245 points.
  • Post: Give sora31245 your thoughts on this Thread.
  • Vote: Help sora31245 win the Monthly Awards.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Resistance is futile...

Sign up

Already a Bananite? Login

Updates

fixed the problem
  • BugFix fierce_link0 helped me fix the problems that has bugged me for a while
sora31245 avatar
sora31245 username pic Joined 1y ago
Offline
826 points Ranked 5832nd
7 medals 1 rare
  • Returned 1000 times Medal icon
  • Thanked 5 submitters Medal icon
  • One month a member Medal icon
  • Returned 100 times Medal icon
  • 6 months a member Medal icon
  • Submission featured Medal icon
sora31245 avatar
sora31245
8d
i have a problem with the automatic mass tex ID+ MTB fixer and it is that everytime i build the mod in smash4explorer the tex ID fixer works perfectly fine, but when it goes to fix the MTB it goes to bayonneta and suddenly an error pops up saying traceback error or something like that and its kinda annoying me because i have to play the game with a muted daisy or muted Wolf now as i play if the problem isn't fixed.could someone please give me a solution or guide on what i should do?

Posts

  • 9d
    Zack-san avatar
    Zack-san Joined 8mo ago
    Offline
    557 points Ranked 8353rd
    Did you by any chance put the MsbtEditor.exe in the tools folder of the Sm4shExplorer Folder?
    Bananite
  • 9d
    fierce_link0 avatar
    fierce_link0 Joined 1y ago
    Offline
    553 points Ranked 8260th
    This happened to me before for Luigi. It took me a while to figure out why, but eventually it was because a sfx I added to a custom slot (Skull Kid) on Luigi was somehow corrupted. Once I removed that it stopped giving me that error you are getting. 

Embed

Share banner
Image URL:
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

Submitter

sora31245 avatar
sora31245 username pic Joined 1y ago
Offline
826 points Ranked 5832nd
7 medals 1 rare
  • Returned 1000 times Medal icon
  • Thanked 5 submitters Medal icon
  • One month a member Medal icon
  • Returned 100 times Medal icon
  • 6 months a member Medal icon
  • Submission featured Medal icon

sora31245 avatar
sora31245
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!
Sign up to access this!

Category

Stats

Posts
9
Views
180
Date Added
9d
Date Modified
9d
Date Updated
8d
bcp.crwdcntrl.net tracking pixel