GoldSrc Engine Icon GoldSrc Thread

Hammer can't find P0?

Hey, you! We are one of the oldest mod sites on the Interwebs. Sign up and maximize your browsing experience.

  • Subscribe: Get notified of new submissions like this.
  • Say Thanks: Show your appreciation by sending PizzaToaster points.
  • Post: Give PizzaToaster your thoughts on this Thread.
  • Flag: Alert moderators and warn members of a problem with this Thread.
  • Watch: Get notified when this Thread is updated.
Mascot

Stop Lurking!

Sign up

Already a Bananite? Login

Everytime I try to compile a map, it says "Can't find P0"


How do I fix this?

Posts

  • 2y
    LiveWire avatar
    LiveWire Offline
    Member Joined 7y
    6,233 points Ranked 713rd
    15 medals 2 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Returned 1000 times Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    Sounds like the compilers are not set up correctly, or they have a path  thats to long or has spaces, can you post a compile log?

    Tinkerer
  • 2y
    PizzaToaster avatar
    Member Joined 2y
    186 points Ranked 18229th
    hlbsp 3.4 SSE 2 V2.0 (Mar 29 2009)
    Zoner's Half-Life Compilation Tools -- Custom Build
    Based on code modifications by Sean 'Zoner' Cavanaugh
    Based on Valve's version, modified with permission.
    Submit detailed bug reports to (amckern@yahoo.com)
    -----  BEGIN  hlbsp -----
    Command line: C:\PROGRA~1\VALVEH~1\tools\hlbsp.exe "C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\hlws\maps\test"
    Error: Can't open C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\hlws\maps\test.p0

    -----   END   hlbsp -----

    Bananite
  • 2y
    LiveWire avatar
    LiveWire Offline
    Member Joined 7y
    6,233 points Ranked 713rd
    15 medals 2 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Returned 1000 times Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    If thats the full log then hlcsg.exe isn`t being run, can you check that your build programs are set correctly and that in the compile settings csg is set to normal or has a tick next to its box.

    Tinkerer
  • 2y
    PizzaToaster avatar
    Member Joined 2y
    186 points Ranked 18229th
    Posted by LiveWire

    If thats the full log then hlcsg.exe isn`t being run, can you check that your build programs are set correctly and that in the compile settings csg is set to normal or has a tick next to its box.


    I set it up correctly, but HL1 won't run the map at all now.
    Bananite
  • 2y
    LiveWire avatar
    LiveWire Offline
    Member Joined 7y
    6,233 points Ranked 713rd
    15 medals 2 rare
    • 6 years a member Medal icon
    • Returned 1000 times Medal icon
    • Reached 1,000 Points Medal icon
    • One month a member Medal icon
    • 6 months a member Medal icon
    • 1 year a member Medal icon
    Can you PM me the full compile log? and screen shots of your compile settings would help
    Tinkerer

Share

Shareable Image:
Share banner
HTML embed code:
BB embed code:
Markdown embed code:

More embeddable images

Bookmark and Share

Submitter

PizzaToaster avatar
Member Joined 2y
186 points Ranked 18229th

PizzaToaster
Send a Private Message to the submitter

Category

Attributes

Miscellaneous
modding

Stats

Posts
5
Views
1,044
Date Added
2y

Featurings

  • Today's Pick Dec 19 2015